Vacatures in
data-driven marketingHet mag dan Pasen zijn geweest, wij zoeken nog dagelijks gouden eieren.... Niet per se haantjes, maar wel stevig qua inhoud én de behoefte om naar buiten te treden i.p.v. in zichzelf gekeerd te zijn. Voor veel vacatures is dan nog wel een dosis ervaring (buiten het ei) vereist, maar ook voor junioren met de juiste basis hebben we mooie plekken beschikbaar om jezelf verder te ontwikkelen. Veel vacatures zijn in intelligence, van seniors tot starters. De ideale basis om samen met marketeers (ook nog een enkele vacature momenteel) fact based en klantgeoriënteerd tot successen te komen.

Wellicht staan in onderstaand overzicht nieuwe mogelijkheden voor jou om een next step te maken?! Of misschien voor een vakgenoot, collega, bekende? Ik hoor het graag. Even reageren is een... eitje.

Vriendelijke groet, Fons

Tijdelijke functie
Database Marketeer/Analist (tijdelijk)
Een tijdelijke baan/opdracht voor 3-4 maanden. In een hectische omgeving ga jij je bezighouden met data om deze te vertalen naar insights m.b.t. markt en klanten. Je analyseert en rapporteert, maakt selecties voor (E)DM-campagnes en evalueert deze. Uiteraard denk je mee m.b.t. datakwaliteit en het campagnemanagement.

Senior vacatures
Senior Customer Intelligence Analist
Stevige functie voor een ervaren analist die zich bezighoudt met business cases/proposities, campagne-analyses (pre en post ROI), evaluatie van CLM-plannen en -campagnes en mogelijk ook met het ontwikkelen van kwantitatieve (voorspel)modellen.
Senior Customer Intelligence Analist
Veelbetekenende rol voor een ervaren analist die data wil modelleren en analyseren bij een organisatie die fact based en klantoriëntatie tot een van de hoogste doelen heeft verheven.
Senior Customer Intelligence Analist
Mooie uitdaging om als analist een drijvende kracht te zijn achter de veranderingsslag van de organisatie naar factbased marktbenadering en klantwaardemanagement. Je staat midden in het bedrijf, adviseert, verbindt, overtuigt en inspireert.
Senior Marketing Intelligence Analist
De Essentie: stevige functie voor een ervaren analist die zich bezighoudt met marktontwikkelingen en adviezen m.b.t. Customer Journeys, Customer Satisfaction en Loyalty, Switch, Channels en Online.
Customer Experience Marketeer B2B
Mooie Senior CRM Marketeer functie met de focus op Customer Experience. CX, CLM., customer journey, loyalty, wow-momenten, etc. Ben jij de inspirator die deze vooraanstaande telecomspeler helpt de snelstgroeiende provider in de zakelijke markt te worden?
E-CRM Marketeer
Mooie functie in detoeristische sector voor een ervaren, gedreven en analytische E-CRM Marketeer, een specialist in 1-op-1 marketingcommunicatie gericht op consumenten.
Implementatieconsultant Campagnemanagement

Heb jij passie voor campagnemanagement én praktische ervaring met de benutting van data? Wil je je voor mooie klanten van een leuk en goed bureau bezighouden met vooraanstaande tools als Aprimo, Unica en SAS Customer Intelligence?

Medior vacatures
Medior Marketing Data Analist
Gezocht: medior marketing data analist die een bijdrage gaat leveren aan de commerciële resultaten (korte én lange termijn) door database marketing op een nog hoger plan te brengen. Doe jij mee?
Customer Intelligence Analist
Ben jij de gedreven analist of misschien wel data scientist die met jouw expertise en innovatieve ideeën nadrukkelijk gaat bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuw gevormd intelligence team bij deze prachtige internationale organisatie?
CRM Data Analist
Wil jij altijd het maximale uit data halen en heb jij ervaring met het opbouwen van CRM binnen een organisatie? Stap dan over naar Independer. Doorsta jij iedere vergelijking?
Database Marketeer
Wil jij als database marketeer bovenop de resultaten zitten en een belangrijke rol spelen op het gebied van database marketing en marketing intelligence bij SBS/Sanoma? Een brede rol voor diverse formules, w.o. het recent gelanceerde Happy Deal concept.
Medior Customer Intelligence Analist B2B
Interessante 2e stap voor een Customer Intelligence Analist B2B, die wil grasduinen in een enorme hoeveelheid data om de business te kunnen challengen. Business to business markt!
Webanalist / Consultant
Ben je analytisch én heb je ervaring met online data, websites e.d.? Bij een sterk bureau in het webanalyse-segment kunnen ze jou goed gebruiken. Zowel ervaren webanalisten als junioren.
SEO Consultant
Eredivisieniveau! Als SEO Consultant bij dit top-bureau, ga je op basis van jouw SEO-expertise zelfstandig een aantal uitdagende klanten bedienen. Veel kennisdeling en -benutting. Van advisering tot implementatiebegeleiding tot contentmarketingstrategieën.

 
Junior vacatures
(Junior) Customer Intelligence Analist
Uitdagende rol voor een junior analist die zich verder wil ontwikkelen en data wil modelleren en analyseren bij een organisatie die fact based en klantoriëntatie tot een van de hoogste doelen heeft verheven.
Junior Online Data Analist
Brede intelligence rol waarin je de veelheid van online data uit diverse kanalen koppelt aan andere klantdata, insights gebereert en hiermee richting geeft aan m.n. de online activiteiten van deze corporate. Prachtige kans voor de zeer intelligente starter!
Junior Data Analist
Je richt je op de analyse van klant- en marktdata uit eigen en externe bronnen van de organisatie. Vanuit hierdoor bereikte inzichten draag je bij aan effectieve campagnes, ontwikkeling van producten en kanaalkeuzes. Je werkt veel samen met collega analisten (ook veel junioren) en commerciële disciplinesen wordt uitstekend begeleid en opgeleid. Voor jou?

Aankomende vacatures

Op korte termijn verwachten we nieuwe vacatures te kunnen publiceren voor:

CRM Campagnemanager culturele sector
(bureauzijde), Utrecht/landelijk

CRM Campagnemanager (bureauzijde)
Utrecht/landelijk

Database/E-mail Marketeer
Noord-Brabant

Senior CRM Marketeer
AmsterdamKlant-erger-je-niet, de CRM game!
Klant-erger-je-niet zelf proberen?!

Doe (gratis) mee in april of mei!

Deze game/workshop/training is bij uitstek geschikt om klantgericht handelen concreet te maken. Ideaal bij een veranderprogramma waarbij de klant écht centraal komt te staan. Voor zowel multinationals als kleine organisaties.
Je kunt je nu (vrijblijvend) aanmelden en gratis ervaren wat deze game bewerkstelligt, welke impact het heeft:

28 april
27 mei

Beide in Maarssen (bij Utrecht), van 16.00 tot 20.15u (iincl. eten en drinken).
Help jouw netwerk en verdien zelf coaching!
Een persoonlijke coach als beloning !Wij zoeken altijd naar talentvolle professionals. Ook jij kent ze wel. Ben jij bereid hen en ons helpen? Wil jij onze vacatures delen binnen jouw netwerk, bijv. via social media?

Breng een kandidaat aan die daadwerkelijk via CRM People aan een baan komt, dan krijg jij van ons een super inhoudelijk geschenk: een coach die samen met jou zorgt dat jij nog meer dan nu het verschil gaat maken. Wij bezorgen jou de coach die bij jou en jouw doelen past! Lees verder voor meer informatie over wat en hoe.

Liever een drone als cadeau?
Heb je i.p.v. deze inhoudelijke beloning liever een hele fraaie 'drone' als cadeau, dan mag dat ook! Klik hier voor meer informatie over de drone en de actie.Interessant: FeedbackRadar

Van inzicht naar effect
Luisteren naar klanten geeft inzicht in hoe jouw organisatie presteert. Maar hoe luister je echt naar álle klanten? Met FeedbackRadar. FeedbackRadar maakt klantverhalen inzichtelijk, zodat je ze kunt inzetten bij de verbetering van de dienstverlening van jouw organisatie. Bekijk de animatie van deze nieuwe monitoringtool op feedbackradar.nl.

Feedbackradar
Contact

Orteliuslaan 5
3528 BA Utrecht
+31 (0) 30 220 97 87 
recruitment@smartconnections.nl

© Smart Connections 2018 - INLOGGEN - Sitemap - Privacy Statement / Disclaimer
Chat offlineCHAT ONLINE
Smart Recruitment Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat jouw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met je op.
Smart Connections gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.